Integreaza API CASIER TOTAL in afacerea ta

API este abrevierea de la Application Programming Interface (Interfata de Programare), mai exact o conexiune intre computere sau programe. API reprezinta un set de protocoale, instrumente, coduri si reguli ce permit diferitelor sisteme de software independente sa conecteze si sa transfere date, sa lucreze impreuna pentru rezultate exceptionale.

Ce inseamna integrarea API?

Aceasta se refera la folosirea interfetelor de programare ale unor aplicatii pentru a le conecta. Conectarea unor aplicatii intre ele poate ajuta o companie sa automatizeze procese cheie ale afacerii, dar si sa faca schimb de date intre aplicatii si intre departamente. Toate aceste conexiuni sunt desigur securizate cu ajutorul unei chei API, ceea ce inseamna siguranta pentru informatiile si documentele unei firme.

Integrarea API Casier Total poate ajuta in business-ul tau atat la nivel de automatizare, cat si la nivel de relatii cu clientii sau chiar de generare rapoarte. Pentru foarte multe afaceri, extragerea de date si crearea de rapoarte dureaza si acest lucru inseamna mai multa munca. Integrarea API Casier Total te poate ajuta sa economisesti timp pretios pe care il poti canaliza catre alte obiective. O interfata API Casier Total poate sa creeze automat rapoarte cu ajutorul datelor deja existente in fisierele si aplicatiile companiei.

integrare API casier total
integrare API casier total

Cu ajutorul API Casier Total afacerea ta poate sa creasca intr-un timp mai scurt, ceea ce inseamna mai multi clienti fericiti, proceduri de lucru mai simple si un business mult mai profitabil. Poti folosi tehnologia in avantajul tau, fara costuri semnificative, economisind bani imediat.

Ce inseamna API Casier Total pentru afacerea ta?

API Casier Total inseamna un mod de lucru mai usor si mai eficient pentru o afacere. Il poti folosi pentru a emite, incasa respectiv pentru a vinde diverse produse electronice – incasari facturi utilitati, vanzare prepay telefonie mobile, vanzare Paysafecard, incasare roviniete, rate bancare etc. sau chiar sa-l integrezi in softul dedicat managementului flotelor auto din compania ta de transport marfuri sau de persoane.

Ce costuri implica integrarea API Casier Total?

Exista numeroase tipuri de tehnologii API si numeroase feluri de a le utiliza. Stabilitatea si claritatea unei documentatii API fac diferenta si ajuta specialistii software in implementarea cerintelor. In mod normal nu ar trebui sa solicite mai mult de 14 zile de dezvoltare depinzand insa de efortul alocat si de experienta personalului implicat.

Cum pot folosi API Casier Total?

Poti folosi API Casier Total pentru a integra in sistemele software proprii capacitatea de a oferi servicii de incasare facturi utilitati, vanzare produse prepay, incasare rate banci sau IFN, incasare roviniete etc. de la peste 170 de furnizori.

 

„Poti integra toate aceste servicii, spre exemplu, direct in software-ul casei de marcat sau chiar in softul de gestiune dedicat managementului unei flote auto.” – Dan Ciceu – CEO Casier Total


API CASIER TOTAL

  1. PREZENTARE GENERALĂ
  • ARHITECTURA API

API-ul Platformei de plați Casier Total este bazat pe o arhitectură _REST, și pe protocolul HTTP. Toate apelurile către API trebuiesc făcute prin HTTPS și securizate prin protocolul TLS 1.2 ( Transport Layer Security Protocol).

Autentificarea/Accesul se face pe baza unui COD PARTENER unic care va fi comunicat în baza contractului de parteneriat.

Autenticitatea comunicațiilor cu API-ul va fi verificată de către Parteneri și de Platforma de plați Casier Total pe baza unui COD SECRET pus la dispoziție odată cu codul partener.

Cheia Privata/Codul Secret va fi folosită pentru generarea unui cod HASH de autentificare a mesajului. Algoritmul folosit pentru generarea codului va fi SHA3-512. Fiecare funcționalitate a API-ului va specifica datele pentru care codul HASH trebuie creat.

Toate apelurile catre funcționalitățile API-ului vor utiliza metoda POST.

Formatul mesajelor trimise către API trebuie să fie JSON. De asemenea formatul răspunsurilor primite de la API va fi JSON.

Expunerea metodelor API se face la adresele dedicate mediilor de:

  • PRODUCȚIE
  • SANDBOX / TESTARE

Pentru testarea implementării veți putea utiliza o serie de date generate special pentru testare pe care le veți primi odată cu documentația.


 

CINE ESTE CASIER TOTAL?

Cea mai rapidă creștere din piață

În 3 ani de activitate, am înregistrat cea mai rapidă și constantă creștere din industrie (am încheiat anul 2022
cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane de lei iar rezultatul semestrial 2023 indica o cifra de afaceri de peste 8 milioane de lei). Avem mii de clienti si sute de parteneri multumiti care ne recomanda.

Echipă profesionistă de vanzari, suport si de IT

Serviciile pe care le oferim sunt susținute de departamentul de suport clienti, de vanzari respectiv cea mai buna echipă IT din domeniul nostru.

Clienti & Parteneri fericiti

Peste 99% dintre clienții care au apelat la noi, ne-au rămas alături și recomandă cu încredere serviciile și platforma noastră. Totodată, partenerii noștri apreciază colaborarea și constanța calității premium a serviciilor noastre.