Pentru câte motive ar trebui să folosească comercianții CASIER TOTAL?

plata facturi utilitati

Magazinele de proximitate, chiar dacă păreau că au dispărut din România după avalanșa de Carrefour, Penny, Profi, LIDL, Mega Image și multe alte supermarketuri și hipermarketuri străine, sunt încă printre blocurile noastre. Ele au rezistat eroic, într-un fel și datorită managementului defectuos al entităților comerciale care s-au năpustit pe această piață românească, management axat pe exploatarea angajaților și pe crearea pe ascuns a unor cozi lungi de așteptare a clienților.

Știm cu toții că, în loc să intri în Profi să cumperi o pâine și o sticlă de ulei, mai bine îți vezi de treabă. Noi mergem cu drag la magazinul local dintre blocuri, aproape de domiciliul nostru și ne ocupăm de tot în maxim 1 minut. Aceste magazine de cartier devin chiar aur curat în ochii oamenilor care s-au săturat să care coșuri grele până la călcâie, să stea uneori 10 minute la coadă în supermarketurile înghesuite între rânduri de blocuri ca ciupercile după ploaie … .

Odată cu dezvoltarea supermarketurilor străine, cresc și magazinele de proximitate, care caută mereu noi soluții pentru a atrage mai mulți clienți, iar noi vă prezentăm mai jos una dintre aceste soluții. Se numește CASIER TOTAL, o aplicație care poate ajuta cu siguranță magazinele de proximitate să atragă o bază de clienți mult mai mare. Haideți să vedem câte motive pentru care proprietarii de magazine trebuie să folosească aplicația Casier Total.

Există multe motive pentru care proprietarii de magazine trebuie să folosească aplicația CASIER TOTAL

1. Aplicația Casier Total oferă o oportunitate reală de a atrage mai mulți clienți în magazinul dumneavoastră. În primul rând, este vorba despre un sistem complet de colectare a facturilor de utilități, care este foarte solicitat în prezent. Oamenii doresc să scape de facturile de utilități cât mai simplu și mai ușor posibil, iar metoda „pe lângă” este de departe cea mai rapidă, mai ales pentru cei care nu vor sau nu știu cum să o facă. Folosiți internetul pentru acest lucru. În al doilea rând, clienții care vin să își plătească facturile de utilități vor găsi cu siguranță altceva de cumpărat de la ei. Aceasta crește automat vânzările magazinului pe măsură ce crește baza de clienți.

plata facturi utilitati
plata facturi utilitati

2. La fiecare tranzacție efectuată prin intermediul aplicației Casier Total veți primi un comision sau un beneficiu. Prin urmare, fiecare comerciant are un interes direct într-un sistem care poate oferi valoare adăugată la sfârșitul lunii. Datorită Casier Total, puteți efectua mai multe tipuri de tranzacții, nu doar plata facturi utilități. Puteți cumpăra reîncărcări pentru cartelele Orange, Vodafone sau Telekom PrePay, puteți cumpăra roviniete, puteți cumpăra coduri PaySafe, puteți chiar plăti în rate bancare, dacă este necesar. Așa cum am menționat mai sus, orice tranzacție efectuată prin Casier Total aduce un comision direct magazinului.

3. Folositi aplicația Casier Total complet GRATUIT. Nu există taxe de utilizare a platformei, nu se închiriază dispozitive, dimpotrivă, toate dispozitivele sunt gratuite în magazin, nu există abonamente lunare. Din acest punct de vedere, magazinele nu au absolut niciun dezavantaj atunci când folosesc aplicația Casier Total, dimpotrivă, beneficiază de avantaje și valoare adăugată doar la sfârșitul lunii.

Este greu de crezut că o astfel de platformă poate exista în România, unde totul este gratuit pentru beneficiari, dar iată că există. Aplicația Casier Total nu provoacă niciun inconvenient utilizatorului sau magazinului și poate fi instalata GRATUIT.
Fiecare vânzător are dreptul să decidă dacă are nevoie sau nu de Casier Total, dar atâta timp cât utilizarea acesteia nu costă nimic…