CLIENTI

INCASARI FACTURI UTILITATI – ROVINIETE – PREPAY – PAYSAFECARD – RATE BANCI

Punctele de incasare CASIER TOTAL sunt prezente in toata tara, in sute de locatii, de la magazine alimentare, supermarketuri si pana la statii de carburanti.

Ce facturi pot plati prin CASIER TOTAL?

Prin locatiile CASIER TOTAL se încasează:

 • Facturi de utilitati (Gaz natural, Electricitate, Apa/Canal, Cablu TV/Internet, Salubritate, Termoficare, Intretinere etc.) – peste 170 de furnizori de utilitati din intreaga tara;
 • Incarcare credit telefonie mobila de tip prepay (Orange, Vodafone, Telekom, Digi);
 • Incarcare PaySafeCard;
 • Incasare rate bancare;
 • Incasare rate/depuneri asigurari;
 • Incasari servicii diverse;
 • Incasare contravaloare.

Dezvoltam continuu portofoliul de parteneri / produse si va asiguram ca depunem toate eforturile ca lista de furnizori sa fie cat mai diversificata in asa fel incat, cu un singur drum, sa puteti efectua cat mai multe tranzactii in acelasi magazin din reteaua CASIER TOTAL.

Clientii nostri sunt cei mai multumiti.

plati facturi
plati facturi

Niciodata nu vor pleca din magazin fara sa-si termine toata treaba. In magazinele, supermarketurile sau benzinariile noastre partenere isi vor putea face plati facturi utilitati, plati ratele la creditul bancar, cumpara credit pentru telefonul mobil, achita.

Incredibil – nu?

Cum platesc facturile de utilitati?

Pentru a plăti facturile în magazinele partenere Casier Total, puteți urma acești pași:

 1. Selectați magazinele sau punctele de plată autorizate Casier Total unde se acceptă plăți pentru facturi de utilitati. Acestea pot fi adesea găsite în hypermarketuri, supermarketuri, benzinarii sau agenții specializate în servicii de plată.
 2. Asigurați-vă că aveți factura fizică sau informațiile necesare despre factura pe care intenționați să o plătiți. Acest lucru poate include numărul facturii, suma de plată și eventual codul de bare asociat facturii.
 3. Mergeti in zona desemnată pentru plăți în magazin. Aceasta poate fi, de obicei, în imediata proximitate a casei de marcat sau într-o zonă dedicată serviciilor financiare.
 4. Prezentați factura și informațiile relevante personalului angajat. Aceștia vă vor solicita să furnizați detaliile necesare pentru procesarea plății, cum ar fi numărul facturii și suma de plată.
 5. Efectuați plata folosind metodele de plată acceptate în acel magazin. Acestea pot include numerar, carduri de debit sau de credit, precum și alte opțiuni precum plăți prin intermediul aplicațiilor mobile sau sisteme de plată electronică.
 6. Asigurați-vă că primiți dovada plății, cum ar fi un bon sau o chitanță. Păstrați aceste documente pentru referință și ca dovadă a plății efectuate.

Este important să verificați cu atenție informațiile de pe factura și să vă asigurați că plătiți la timp și la suma corectă. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, personalul magazinului vă poate oferi asistență suplimentară pentru efectuarea plății facturilor.