Rovinieta poate fi vândută în orice magazin de cartier cu Casier Total

rovinieta incarcari electronice prepay

Rovinieta poate fi vândută în orice magazin de cartier prin intermediul Casier Total

În România există o mare problemă cu rovinieta, sau mai bine zis cu momentul în care vehiculele sunt surprinse de camerele CNAIR pe drumurile publice din afara localităților fără rovinietă valabilă. Din păcate nu există clemență în acest sens, nu contează că un vehicul a avut rovinietă 10 ani la rând, dacă cumva proprietarul a uitat să cumpere rovinieta când ultima a expirat, acesta va primi mai mult ca sigur în poștă, la domiciliu, acel plic negru care anunță amenda CNAIR.

Pentru autoturisme amenda este 275 RON dacă se achită în 14 zile sau 550 RON dacă nu se achită în 14 zile de la luarea la cunoștință a amenzii. Așadar, amenzile sunt destul de mari comparativ cu contravaloarea unei roviniete și suntem cu toții convinși de faptul că nimeni nu riscă 275 de lei amendă în loc să plătească 140 de lei cât costă rovinieta pe 1 an întreg. Problema este că oamenii nu sunt roboți, oamenii mai uită și dacă uită nu există clemență pentru ei.

rovinieta incarcari electronice prepay
rovinieta incarcari electronice prepay

Din fericire, în ultimii ani au apărut o serie de metode prin care achiziția de rovinietă a devenit ceva mai simplă. Dacă în trecut singurele metode prin care puteam face rost de rovinietă se legau de benzinăriile situate la periferia orașelor, astăzi rovinieta se poate achiziționa de la orice magazin de cartier care folosește spre exemplu aplicația Casier Total. Fie că discutăm despre magazine de cartier din oraș, ori din mediul rural, ea poate ajuta foarte mulți șoferi.

Cei care uită de obicei să cumpere rovinieta atunci când pornesc la drum lung, au acum posibilitatea să o achiziționeze de la colțul blocului sau de la magazinul din comuna în care locuiesc în mediul rural. Sunt magazine la care oricum oamenii vin să cumpere una, alta, și dacă realizează faptul că acolo pot cumpăra și rovinieta este clar că vor dori să o cumpere de la magazin, astfel încât să nu mai uite să o cumpere ziua următoare sau când au ei nevoie să facă o deplasare.

Dar în afară de încasare rovinietă, ce alte servicii mai oferă Casier Total pentru mici comercianți, și implicit, comunităților locale? Ei bine, prin intermediul acestei aplicații se mai pot oferi servicii de încasare facturi utilități, servicii foarte utile mai ales în zonele izolate unde oamenii nu prea au alternative și în care nu se prea folosește internetul. Există mulți seniori care de asemenea sunt adepții chitanței fizice și care oricât de ușoară ar fi plata online, tot la magazin vor vrea.

Încărcare electronică este de asemenea un alt serviciu excelent pentru comunitățile locale, din moment ce în ultimii ani tot mai mulți clienți de abonamente au migrat spre zona PrePay, cerința pentru încărcările electronice Orange, Vodafone sau Telekom a crescut destul de mult. Un astfel de serviciu aflat la colțul blocului este mai mult decât salutar, în special pentru persoanele care la fel ca și în cazul facturilor care pot fi plătite online, preferă metoda clasică de achiziție.

Ratele la bănci mai pot fi achitate prin intermediul Casier Total, PaySafeCard se mai poate achiziționa, este o aplicație destul de complexă care, iată, reușește să fie de ajutor în sânul micilor comunități locale. De asemenea, trebuie menționat faptul că această aplicație nu costă nimic pentru micii comercianți, este GRATIS de achiziționat și de folosit. Ba chiar mai mult, comercianții au procent din fiecare tranzacție efectuată prin intermediul aplicației Casier Total. Discutăm așadar și despre o oportunitate clară de a crește numărul de clienți ai magazinului fără să se investească niciun leu în publicitate sau promovare, pentru că cei care intră să cumpere o rovinietă cu siguranță vor cumpăra ceva și pentru acasă.