CE SERVICII POATE OFERI MAGAZINELOR & BENZINĂRIILOR ?

Plati facturi utilitati

CASIER TOTAL – CE SERVICII POATE OFERI MAGAZINELOR, SUPERMARKETURILOR ȘI BENZINĂRIILOR

În toata lumea se desfășoară o competiție acerbă pentru atragerea clienților între hipermarketuri și magazinele de cartier, inclusiv micii comercianti de la colțul străzii. Hipermarketurile încearcă să atragă clienții prin prețuri mai mici la produse și prin promoții tentante, în timp ce magazinele de cartier și magazinele mici trebuie să-și reevalueze strategiile de vânzare și să găsească noi modalități de a convinge clienții să le viziteze. În prezent, magazinele de cartier și supermarketurile se concentrează pe furnizarea de servicii care ajută clienții în alte activități decât cele cumparare a produselor alimentare. O armă secretă pentru aceste entități comerciale mici se numește Casier Total, o aplicație pe casa de marcat a magazinului menită să atragă mai mulți clienți în magazinele de cartier și să aducă profit la finalul anului fiscal pentru entitățile care o utilizează.

Ce servicii poate oferi aplicația Casier Total magazinelor?

1. Serviciul de PLĂȚI FACTURI UTILITĂȚI
  • unul dintre cele mai importante servicii oferite clienților magazinelor prin intermediul acestei aplicații. Știm cu toții că există mulți oameni care preferă să plătească facturile în mod tradițional, mers la bancă sau la poștă pentru a primi o chitanță în mână. În România, întâmpinăm adesea probleme legate de plățile facturilor. Au existat cazuri în care s-a cerut oamenilor să plătească aceeași factură de două ori, chiar dacă aceasta fusese deja achitată la bancă. Chitanța a fost salvarea lor. Astfel, mulți oameni preferă chitanța, din cauza situațiilor ca cea prezentată mai sus.

Atunci când oamenii pot obține acea chitanță de la colțul blocului, de la magazinul de cartier sau de la supermarketul în care intră aproape zilnic, situația se schimbă în bine pentru toată lumea. Aplicația Casier Total reușește să aducă mai mulți clienți în magazin prin intermediul serviciului de plată facturi utilități sau chiar plata roviniete și să ajute clienții să nu mai parcurgă distanțe lungi pentru a achita facturile la utilități prin intermediul băncilor, poștei sau chiar sediilor companiilor de furnizare a gazelor, energiei electrice, apei și canalizării, etc.

2. Serviciul de REÎNCĂRCARE PREPAY
  • un serviciu important atât pentru magazine, cât și pentru clienți. În România, există încă o reticență în ceea ce privește cumpărăturile online și oamenii se tem de posibilitatea de a li se fura banii de pe card atunci când fac cumpărături online.

Mentalitatea se schimbă încet în România, suntem într-o perioadă de tranziție, dar, din fericire, există aplicații precum Casier Total care aduc reîncărcarea electronică pentru cartelele PrePay în magazinele de cartier. Astfel, cei care doresc o reîncărcare electronică o pot achiziționa mult mai rapid și fără a fi nevoiți să se deplaseze la punctele de lucru ale companiilor de telecomunicații pentru a-și încărca cartelele PrePay cu credit sau minute.

Plati facturi utilitati
Plati facturi utilitati

Acest serviciu este foarte util și pentru magazinele de cartier. Cu cât numărul de clienți care intră în magazin crește,cu atât crește și șansa de a realiza și alte vânzări. Astfel, magazinele de cartier pot atrage clienți prin serviciul de reîncărcare PrePay și pot profita de această oportunitate pentru a le oferi și alte produse sau servicii.

3. Serviciul de PLĂȚI FACTURI CU CARDUL
  • în era digitală, plățile online sunt tot mai populare și preferate de mulți oameni. Aplicația Casier Total poate oferi magazinelor de cartier și supermarketurilor mici opțiunea de a accepta plăți online pentru produsele sau serviciile oferite. Astfel, clienții pot plăti cu cardul sau prin intermediul altor metode electronice de plată fără a fi nevoiți să aibă mereu bani cash la ei.
4. Serviciul de COMANDĂ ȘI LIVRARE
  • pentru a concura cu hipermarketurile care oferă servicii de livrare rapidă, magazinele de cartier și supermarketurile mici pot utiliza aplicația Casier Total pentru a permite clienților să plaseze comenzi online și să primească produsele acasă. Acest serviciu poate atrage clienți noi și poate facilita achizițiile pentru cei care preferă să nu iasă din casă sau să se deplaseze până la magazin.
5. Program de LOIALITATE –
  • aplicația Casier Total poate integra și un program de loialitate pentru clienți. Aceasta poate oferi puncte sau recompense speciale clienților fideli, care să-i motiveze să revină în magazin și să facă achiziții frecvente. Programul de loialitate poate fi gestionat prin intermediul aplicației și poate adăuga un avantaj suplimentar pentru clienți în alegerea magazinului de cartier sau al supermarketului mic.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care aplicația Casier Total le poate oferi magazinelor de cartier, supermarketurilor mici și benzinăriilor.